ЗАЯВКИ ЗА ДОСТАВКА НА СТОКИ ПО КУРИЕР  СЕ ПРИЕМАТ И НА TEЛ 02 973 31 32, 0877 431 993 ИЛИ ЧРЕЗ ИЗПРАЩАНЕ НА  


МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ НЕ ПРЕДЛАГАМЕ ДОСТАВКИ ОТ ОФИС НА ЕКОНТ ДО ОФИС/ВРАТА НА КЛИЕНТ.

Цената на доставката можете да изчислите сами чрез следния калкулатор.


Общи условия

Настоящите общи условия уреждат начина и условията за покупко-продажби в chimspectar-torove.com/ Oбщи условия на договор за покупко-продажба от разстояние по смисъла на Закона за защита на потребителите между chimspectar-torove.com от една страна и от друга - лицето, съгласило се с настоящите Общи условия, наречено за краткост ПОТРЕБИТЕЛ или КЛИЕНТ във връзка със заявяването и закупуването на предлаганите стоки от chimspectar-torove.com.

Фирма chimspectar-torove.com има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в потребителската база данни, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.
Работно време

Поръчки в магазин chimspectar-torove.com/ се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Работното време на консултантите в магазина 
chimspectar-torove.com/е Понеделник - Петък, 9:00 – 19:00 ч. 

Събота и неделя, както и официалните празници са почивни дни, в които не се обработват и изпращат поръчки.

Консултации на телефони 0877 431 993, 02 973 31 32,  относно продукти и услуги могат да бъдат извършвани по всяко време включителнo и в почивни дни.

 

Информация за доставка

Заплащането на стоката е чрез наложен платеж (заплаща се при нейното получаване).

За всяка закупена стока, освен цената на стоката Клиента следва да заплати и куриерската услуга (не е включена в стойността на поръчката), която е различна в зависимост от:

  • Теглото на стоката;
  • Стойността на стоката;

Доставката се изпълнява на същия, ден за поръчки направени до 16:00 ч. Поръчки направени след 16:00 ч се изпращат на следващия ден.

Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт-експрес с услуга "от врата" на изпращача до посочен от Клиента адрес или офис на куриерската фирма в съответното населено място.
Доставки не се извършват в Неделя и официални празници;
В Събота доставките се извършват до обяд, като стойността на доставката се оскъпява в сравнение със стандартната цена за доставка.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg